Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2014 21:46 - Moжете да излезете от системата на Maтрицата, ако промените хранителния си режим
Автор: universalnite000 Категория: Хоби   
Прочетен: 13036 Коментари: 1 Гласове:
77


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Емоционалното състояние, здравето и дори човешкото поведение зависят пряко от храната, която той яде. Ако искаме да разберем как човечеството, сътворено по "образ и подобие" е стигнало до такова примитивно и скотско състояние, то именно това ще бъде първият ключ ...
"Помните ли филма "Матрицата"? (пише общността "Най-силните знания"). Имаше в него момент, когато Неo се запозна с екипа по време на общия обяд. Не са много хората, които обръщат внимание на това. Това е ключов момент на неговото излизане от Матрицата. Всички те изядоха нещо като много рядка каша, хомогенна маса от течна консистенция. И при това един от тях каза, че те винаги ядат еднообразна храна (! ). А когато един от тях реши да предаде екипа на агента, първото му желание беше да "яде всичко, което поиска". И ако не греша, по времето, когато той говореше за това, в една чиния пред него имаше пиле. Системата на хранене. Тя засяга микрофлората на организма, киселинността, и най- важното - системата на мислене. Това е основният и единствен начин за излизане от Матрицата. Толстой пише за него в книгата си "Първата стъпка" - това също е символично име, съгласете се? За същото е писал и Арнолд Ерет. Той нарича това познание "Aлфа и Омега".
А сега си спомнете друг момент. Когато му вкараха паразита и устата му се слепи. Това също така не е случайно. Тук всеки детайл има своя дълбок смисъл.

image

Фактът, че 100 от 100 души са носители на паразити, които се внедряват в хормоналния фон и контролират човека. И помните ли с какво започна неговото освобождение екипът на Морфей? Те започнаха с извличането на паразита. Знаете ли, че 80 % от всички заболявания са с паразитна природа? А фактът, че патогенната микрофлора окислява тялото? И факта, че в киселата среда не се синтезира протеин? Той се синтезира само в алкална среда. Около 80% от протеина се синтезира в мозъка. Факт е, че 3500 ензима се активират в кисела среда. Патогенните бактерии променяйки хормоналния фон, окисляват организма и така отключват хормоналната система на управление на тялото, а техните отпадъчни продукти в действителност вземат контрола над нашето тяло. Всичко е програмирано от нивото на рефлексите. За това може да се говори много и все пак не може да се обхване всичко.
Нашата медицина е толкова остаряла и деградирала, и се превърна в червен парцал за отмиване на истината, че това се разбира дори и от хора, които нямат нищо общо с нея. Тя се превърна в алчен и циничен бизнес. Налагат ни погрешна система на хранене и погрешна система на ценности. Това се прави с помощта на медиите и лобитата на големите фармацевтични компании, хранително-вкусовата промишленост и медицината. Налагат ни "незаменими аминокиселини", глюкоза като източник на енергия, както и броене на калории. Докато всичко това в действителност е голяма измама.
Проф. Иван Павлович Неумивакин, който е работил в системата на здравеопазването на космонавтите повече от 30 години : "Пазете се от попадане в ръцете на лекарите - не защото те са лоши, а защото те са затворници в собствените си заблуди. Някому е било от полза да се създаде система, в която колкото по-малко има пациенти, толкова по-ниска е заплатата на лекарите и са по-малко като персонал. За съжаление, здрави хора не са нужни на медицината - на нея й трябват колкото се може повече пациенти. Болният - той осигурява работа на огромната здравеопазваща промишленост, медицинската и фармацевтична индустрия, т.е. на един пазар, който живее за сметка на пациентите".

image

Павел Дуров каза : "Фармацевтиката - това е легализирана търговия с наркотици. Хапчетата винаги са предназначени за борба със следствието, а не с причината. Истинската причина за заболяването почти винаги се крие някъде в начина на живот или начина на мислене. Но за фармацевтичните компании и техните аптекарски дилъри не е изгодно да се елиминира истинската причина за заболяването. Здравите хора за тях са директни загуби. Но мъртвеца също е загуба. Следователно, в техен интерес е да живеете, но лошо. С периоди на временно облекчение, което ще ви донесат изцелителните хапчета. Които за да имат ефект, ще трябва да приемате по-нататък в малко по-големи дози". Той също така каза много точно : "Характерното за нашата цивилизация е любовта лекарствата, които са по-опасни от самото заболяване".
Заради тази информация са били убити много хора. За това, че са давали тези знания на простосмъртните. Например Aрнолд Ерет. Той е бил убит веднага след лекцията му на тази тема ..."

По материали от интернет




Гласувай:
78



1. olivie - Ахааа
22.08.2014 15:06
Значи затова баща ми винаги казваше: "Който не иска да дава пари за ядене ги дава за лекарства".... Майната й на матрицата, пък и не е точно така, както е във филма. Истината не е в храната, а в СЪНЯ. Задължително си осигурявайте поне малко повече сън от необходимото и ще видите как можете да създавате матрица за другите - това е тайната, вервайте.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3795931
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )